Wednesday, 6 May 2009

nieuwsbrief Creating Memorys

Hi Nederlandse dames (en misschien heer??)
Hierbij de nieuwsbrief van mei van Creating Memorys...


Hallo Allemaal

En toen was het alweer Mei ondertussen is het hier in deze regio meivakantie en we zitten in de laatste week, ondanks dat het regelmatig wat minder mooi weer is zijn er toch ook een paar mooie dagen tussen door geweest.
Zo hebben we natuurlijk allemaal 30 April mee gemaakt wat ben ik en en denk vele met mij daar ontzettend van geschrokken nu na een aantal dagen gaat het gewone leven weer door en zullen we het met zijn allen een plekje moeten gaan geven, Gisteren de dodenherdenking en de 2 minuten stilte en vandaag bevrijdingsdag, En daarmee is het even een week of 2 even rustig.

Hopelijk gaat dalijk het mooie weer eindelijk eens langdurig losbarsten en daarmee alvast de aanzet voor de nieuwe wedstijd.
De nieuwe wedstrijd voor de maand Mei is: Maak een mooie fleurige lente LO, gebruik wel lieve frisse vrolijke kleurtjes. Ook hier geldt weer minimaal 3 inzendingen anders gaat de wedstrijd helaas niet door. Je kan je inzending tot 25 mei en 30 mei is de uitslag.

Dan nieuws over de winkel er zijn diverse nieuwe artikelen bij geplaatst die kunt u weer vinden onder het kopje nieuw deze week zal er nog het een en ander aan toegevoegd gaan worden.

Ook was de eerste meeting van het forum een feit op zondag 3 mei zijn we met een paar meiden bij elkaar gekomen en heben we heerlijk zitten scrappen en beppen, Renske van het DT had een leuke workshop gepland en die was zeker de moeite waard, er zijn alweer plannen voor een volgende meeting en ik hoop dan dat iedereen en meerdere van het forum aanwezig zullen zijn.

en dan nog even het forum ondertussen hebben een paar andere meiden zich weer aangemeld en kletsen lekker mee, helemaal gezellig meiden, ook zijn er weer nieuwe ideeen om te gaan doen op het forum.
Elke maand plaats Laura een kaart en een scrapsketch en organiseert Angélique elke 2 weken een gezellige online crop en diverse andere leuke dingen maar er kan ook heel serieus gepraat worden gewoon een leuk en gezellig forum.

Ook sta ik 22-23-24 mei weer op de creabeurs in Rijswijk
U kunt via deze link een kortingsbon van 25% uitdraaien http://www.exporijswijk.nl/artikelen/kortingsbon.html.
Tevens ivm moederdag 10 mei krijgt u bij bestellingen van 6 tot 10 mei 10% korting vul bij u bestelling de kortingscode moederdag in en de korting zal automatisch worden verrekend.

Groetjes Debbie