Sunday, 13 July 2008

Totally Tegendraads-dag

Dit wordt dus echt wel leuk!!!
Bij Tessa is er op 30 augustus een Totally Tegendraads-dag.... lees snel verder. Ik hoop jullie in ieder geval te mogen begroeten bij de leuke (en lekkere!!) make-n-take!!
Lees snel verder...De Totally Tegendaads dag wordt een leuke dag om te komen shoppen, want er staan die dag voor de eerste 25 klanten die tenminste 10 euro besteden in de winkel weer een leuke goodiebag klaar! En er kan een leuke (en lekkere!) gratis make en take worden gevolgd in de winkel.

Maar je kan je ook inschrijven voor de te gekke Totally Tegendraads workshop-dag: je volgt dan twee te gekke workshops, bij de een maak je een leuk , kleurrijk mini-boekje met basic grey papier: ideaal voor je zomer-foto's! Ook ga je samen met TT-Teamlid Meriam een te gekke Layout maken op golfkarton! Ook hebben we naast de leuke en lekkere make en take die in de winkel te volgen is, een extra make en take voor jullie voorbereid in onze workshopruimte! Uiteraard is alles weer goed verzorgd met een lekkere lunch, en natuulijk krijgen ook onze workshoppers een leuke goodiebag mee naar huis!
De kosten voor de Totally Tegendraads workshopdag zijn 25 euro per persoon.

Inschrijven voor de totally tegendraads workshop dag kan, door een PB of mail te sturen naar info@tessategendraads.nl , maar je kan je natuurlijk ook inschrijven in de winkel of via de telefoon (0168 484101 / 0162 438808) Je krijgt dan een bericht met de betalingsgegevens, zodra deze zijn voldaan is je inschrijving definitief.

made some layouts....

Have been scrapping the last couple of days like crazy **LOL**
Made a couple of layouts, a wallhanger and completed 3 ClubScrap pizzaboxes by the ALSB-method (that's a wicked 36 layouts!! Now I only have to put photos there) which is great for me!!
Also made another project, but am unable to show it yet... sorry!


Here are some layouts I made...
Thanks for looking...

Patterned papers: Making Memories, buttons: Making Memories, ribbon: own stash, cotton sting: Rayher

Some close-ups...Cardstock: ClubScrap, Patterned Paper: ClubScrap, brads: Making Memories & Clubscrap, pen: UniSigno, Rubons: Making Memories

Patterned paper: Sandylion Kelly Penacci, Chipboard: Sandylion Kelly Penacci, thickers: American Crafts, Rubon: Making Memories

I have tried to make a new banner, but it's not working yet the way I want it to be... so please be patient.... thanks!