Sunday, 13 July 2008

Totally Tegendraads-dag

Dit wordt dus echt wel leuk!!!
Bij Tessa is er op 30 augustus een Totally Tegendraads-dag.... lees snel verder. Ik hoop jullie in ieder geval te mogen begroeten bij de leuke (en lekkere!!) make-n-take!!
Lees snel verder...De Totally Tegendaads dag wordt een leuke dag om te komen shoppen, want er staan die dag voor de eerste 25 klanten die tenminste 10 euro besteden in de winkel weer een leuke goodiebag klaar! En er kan een leuke (en lekkere!) gratis make en take worden gevolgd in de winkel.

Maar je kan je ook inschrijven voor de te gekke Totally Tegendraads workshop-dag: je volgt dan twee te gekke workshops, bij de een maak je een leuk , kleurrijk mini-boekje met basic grey papier: ideaal voor je zomer-foto's! Ook ga je samen met TT-Teamlid Meriam een te gekke Layout maken op golfkarton! Ook hebben we naast de leuke en lekkere make en take die in de winkel te volgen is, een extra make en take voor jullie voorbereid in onze workshopruimte! Uiteraard is alles weer goed verzorgd met een lekkere lunch, en natuulijk krijgen ook onze workshoppers een leuke goodiebag mee naar huis!
De kosten voor de Totally Tegendraads workshopdag zijn 25 euro per persoon.

Inschrijven voor de totally tegendraads workshop dag kan, door een PB of mail te sturen naar info@tessategendraads.nl , maar je kan je natuurlijk ook inschrijven in de winkel of via de telefoon (0168 484101 / 0162 438808) Je krijgt dan een bericht met de betalingsgegevens, zodra deze zijn voldaan is je inschrijving definitief.

2 comments:

marjan said...

Ik zal eens in mijn agenda gaan kijken of ik die dag vrij ben....
Lijkt me weer gezellig!!

Tessa Tegendraads said...

Ik heb er alvast zin in... (maar ja ik weet wat we gaan doen en hoe leuk het wordt ;-) )

XX Tessa

Post a Comment